Burg. Backxlaan 175, 7711 AD Nieuwleusen 0529 - 48 43 75 helios@heliosnieuwleusen.nl

Nieuw bij Helios! Omega 3 Zinzino Balance oil

Zinzino BalanceOil helpt de Omega 6:3 balans te herstellen in het lichaam.

Omega 3 is een essentieel vetzuur dat ons lichaam niet zelf aanmaakt en we zijn hierdoor voor de inname afhankelijk van voeding en/of voedingssupplementen. Omega 6 is ook een essentieel vetzuur en dient met omega 3 in balans te zijn doordat ze in de juiste verhouding in het lichaam aanwezig zijn, namelijk 3:1. Helaas eten we tegenwoordig teveel omega 6 en te weinig omega 3 waardoor er een algehele disbalans ontstaat door de verhouding 20:1. Omega 6 is ontstekingsbevorderend en hierdoor ontstaan o.a. de welvaartsziekten.

Omega 3 vetzuren zorgt voor soepele celmembranen wat nodig is voor de opname van voedingstoffen (vitamines, mineralen), uitwisseling van signaalstoffen (hormonen, neurotransmitters) en uitscheiding van afvalstoffen zodat de cellen goed kunnen communiceren en functioneren. Dit is de basis van een goede gezondheid want wanneer de cellen zijn verhard kan er geen goede celstofwisseling plaatsvinden. Verder is omega 3 ontstekingsremmend waardoor laaggradige ontstekingen kunnen worden uitgezet wat bijdraagt aan een goed werkend immuunsysteem. Het is goed voor hart- en bloedvaten, de hersenfuncties en de gemoedstoestand.

Zinzino BalanceOil helpt cellen beschermen tegen oxidatie en herstelt de Omega 6:3 balans in het lichaam, wat de normale hersenfunctie, hartfunctie en het immuunsysteem ondersteunt.

Overige acties en blogartikelen

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en wetenswaardigheden!

Leefstijlcursus 6 maanden

Leefstijlprogramma gedragsverandering 6 maanden In een groep of individueel. Individueel kun je vandaag nog starten! Leefstijlprogramma gedragsverandering 6 maanden Niet zomaar even wat kilootjes kwijt maar écht werken aan een betere leefstijl. Het is vaak al moeilijk om te starten

Nieuw bij Helios: Omega 3 Zinzino Balance oil

Nieuw bij Helios! Omega 3 Zinzino Balance oil Zinzino BalanceOil helpt de Omega 6:3 balans te herstellen in het lichaam. Omega 3 is een essentieel vetzuur dat ons lichaam niet zelf aanmaakt en we zijn hierdoor voor de inname afhankelijk

Verleidingen

Verleidingen Tips voor hoe om te gaan met verleidingen Verleidingen Hieronder een aantal tips voor diegenen die nu thuis zitten en moeite hebben met verleidingen. 1. Zet verleidingen naar een andere plek bv in een andere kast (waar je het

Top 5 sportvitamines

Magnesium bij stress, depressie en angst Het belang van het voldoende binnenkrijgen van magnesium. Magnesium bij stress, depressie en angst Magnesium wordt meer verbruikt in stressvolle periodes, waardoor deze voorraad afneemt. Als je een langdurig tekort hebt aan magnesium, kunnen

Ontdek ons aanbod

Voor iedereen een passend aanbod.

Vragen? Neem contact met ons op

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een vraag hebt over onze tarieven, ons aanbod of heel iets anders. Je kunt ons altijd even bellen of mailen. Langskomen mag uiteraard ook, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!