Burg. Backxlaan 175, 7711 AD Nieuwleusen 0529 - 48 43 75 helios@heliosnieuwleusen.nl

Verleidingen

Tips voor hoe om te gaan met verleidingen

Verleidingen

Hieronder een aantal tips voor diegenen die nu thuis zitten en moeite hebben met verleidingen.

1. Zet verleidingen naar een andere plek bv in een andere kast (waar je het minst tegenkomt)

2. Haal de verleiding niet in huis. Hoe meer je in huis hebt hoe groter de verleiding om iets te nemen.

3. Zijn er verleidingen in huis (waar je te veel van eet) geef deze dan weg.

4. Ga iets doen! Met andere woorden leid jezelf af. Door iets te gaan doen wordt de verleiding om te gaan snoepen minder groot. Vouw de was op, bel iemand of laat de hond uit.

5. Beweeg! Wat ook goed helpt voor de afleiding is bewegen. Ga buiten een rondje wandelen of doe een workout .

6. Eet voldoende tijdens de dag. Bij te weinig eten heb je in de loop van de avond trek. Voldoende eten overdag zorgt ervoor dat je je bloedsuikerspiegel in balans houdt.

7. Bewaar een tussendoortje voor in de avond. Bijvoorbeeld een schaaltje kwark of yoghurt je zult zien dat je daarna zeker geen trek meer hebt.

8. Goed slapen helpt tegen zoete trek. Als je namelijk weinig slaapt, zit er minder leptine in je bloed. Leptine is een stofje dat ervoor zorgt dat je vol zit. In plaats van leptine wordt er door slaaptekort juist ghreline aangemaakt. Deze stof werkt bevorderend voor je eetlust. Je hebt dus meer honger, maar je zit minder snel vol.

Overige acties en blogartikelen

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en wetenswaardigheden!

Leefstijlcursus 6 maanden

Leefstijlprogramma gedragsverandering 6 maanden In een groep of individueel. Individueel kun je vandaag nog starten! Leefstijlprogramma gedragsverandering 6 maanden Niet zomaar even wat kilootjes kwijt maar écht werken aan een betere leefstijl. Het is vaak al moeilijk om te starten

Nieuw bij Helios: Omega 3 Zinzino Balance oil

Nieuw bij Helios! Omega 3 Zinzino Balance oil Zinzino BalanceOil helpt de Omega 6:3 balans te herstellen in het lichaam. Omega 3 is een essentieel vetzuur dat ons lichaam niet zelf aanmaakt en we zijn hierdoor voor de inname afhankelijk

Verleidingen

Verleidingen Tips voor hoe om te gaan met verleidingen Verleidingen Hieronder een aantal tips voor diegenen die nu thuis zitten en moeite hebben met verleidingen. 1. Zet verleidingen naar een andere plek bv in een andere kast (waar je het

Top 5 sportvitamines

Magnesium bij stress, depressie en angst Het belang van het voldoende binnenkrijgen van magnesium. Magnesium bij stress, depressie en angst Magnesium wordt meer verbruikt in stressvolle periodes, waardoor deze voorraad afneemt. Als je een langdurig tekort hebt aan magnesium, kunnen

Ontdek ons aanbod

Voor iedereen een passend aanbod.

Vragen? Neem contact met ons op

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een vraag hebt over onze tarieven, ons aanbod of heel iets anders. Je kunt ons altijd even bellen of mailen. Langskomen mag uiteraard ook, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!