Burg. Backxlaan 175, 7711 AD Nieuwleusen 0529 - 48 43 75 helios@heliosnieuwleusen.nl

Waarom kiezen voor Helios?

Iedereen heeft een eigen doel. Of je nu sporten gewoon leuk vindt of je wilt gewicht verliezen, sterker worden, spieren opbouwen of soepel blijven. Wij werken samen met jou aan jouw persoonlijke doelen!

Helios sport & performance al meer dan 20 jaar een begrip!

In 1999 begon ons Helios avontuur. Al ruim 20 jaar verzorgen wij met ontzettend veel plezier individuele en groepstrainingen voor een gezonde levensstijl aan onze klanten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een middelgrote sportclub waar jong en oud elkaar ontmoet en samen sport. Ook is ons programma steeds breder geworden, met bootcamp, spinning, fitness, personal training en nog veel meer. We streven ernaar dat iedereen zich welkom voelt en om de klant zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden.

Wij staan voor kwaliteit en resultaat

Jouw doelen, onze missie

Oog voor jou

Wij willen graag dat iedereen zich bij Helios welkom voelt. Wij streven naar persoonlijke aandacht en betrokkenheid naar onze klanten. Wij maken dan ook tijd voor een praatje, een helpende hand en een luisterend oor.

Bekwaam

Ons team bestaat uit ervaren en opgeleide trainers en coaches. Regelmatig volgen zij bijscholingen en cursussen van de nieuwste ontwikkelingen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn

Ontspannen en gezellige sfeer

Helios is een plek waar mensen met allerlei verschillende achtergronden elkaar regelmatig ontmoeten om samen of individueel te sporten. Iedereen is welkom en belangrijk.

Resultaatgericht

Onze trainers en coaches helpen en motiveren jou om jouw doelen te bereiken. Van personal training tot een persoonlijk trainingsprogramma op de fitness. We testen en meten en plannen regelmatige evaluaties.

Waarom kiezen voor Helios?

Ontdek ons aanbod

Voor iedereen een passend aanbod.

Vragen? Neem contact met ons op

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een vraag hebt over onze tarieven, ons aanbod of heel iets anders. Je kunt ons altijd even bellen of mailen. Langskomen mag uiteraard ook, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!