Burg. Backxlaan 175, 7711 AD Nieuwleusen 0529 - 48 43 75 helios@heliosnieuwleusen.nl

Bedrijfsfitness.
Sporten met korting

Ontdek de voordelen van bedrijfsfitness bij Helios sport & performance.

Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness biedt voordeel voor zowel de werkgever als werknemer.

Voordelen voor jou als werknemer

Is jouw werkgever aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Dan kan je via je werk heel voordelig sporten! Je bespaart al snel tot 50% op je abonnementskosten.

Je weet waarschijnlijk al wel dat sporten goed voor je is. Je wordt er fit en vitaal van, je weerstand neemt toe en dat geeft weer een boost aan je algehele welbevinden. Maar misschien heb je nog niet de juiste sport kunnen vinden, of schrik je terug voor de kosten van een abonnement bij een sportschool. Of je hebt al lang een abonnement, maar je zou daar graag op besparen. In al die gevallen is het Nationaal Bedrijfsfitness Plan iets voor jou. 

Voordelen van bedrijfsfitness:

Verbeter jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid
Verlaagt stress 
Verbeterd jouw uithoudingsvermogen en immuunsysteem
Hogere productiviteit
Lager (langdurig) ziekteverzuim

Voordelen voor jou als werkgever

Een sportende medewerker is productiever, fitter én verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder. Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Vitaliteitsmanagement wordt dan ook steeds belangrijker. Als werkgever wil jij jouw personeel stimuleren in een gezonde leefstijl met voldoende beweging. Wij zijn ervan overtuigd dat er door bedrijfsfitness meer mensen gaan sporten en het verzuim afneemt.

Als werkgever bepaal jij de korting op een bedrijfsfitnessabonnement. De Belastingdienst geeft je hiervoor diverse mogelijkheden, zoals bruto/netto uitruil via brutosalaris of een onbelaste werkgeversbijdrage.

Voordelen van bedrijfsfitness:

Lager ziekteverzuim
Mooie secundaire arbeidsvoorwaarde
Medewerkers presteren beter
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Sociaal werkgeverschap
Positief imago voor het bedrijf

Bedrijfsfitness is goed voor elke onderneming

Bedrijfsfitness is erg interessant voor zowel werknemers als werkgevers. Sporten verbetert namelijk de lichamelijke en geestelijke gezondheid; fitnessen verlaagt stress, verbetert het uithoudingsvermogen en verbetert het immuunsysteem, wat zorgt voor hogere productiviteit en lager (langdurig) ziekteverzuim.

Fitness met belastingvoordeel

Het is bewezen dat meer mensen gaan sporten wanneer er een financiële drempel wordt weggenomen. Een werkgever kan hierin een rol spelen.

Bedrijfsfitness heeft niet alleen indirecte voordelen voor de werkgever; er bestaat namelijk een fiscale vrijstelling voor bedrijfsfitness. Zo bespaart een werkgever direct op de afdracht van sociale werkgeverslasten.

Ontdek ons overige aanbod

Voor iedereen een passend aanbod.