Burg. Backxlaan 175, 7711 AD Nieuwleusen 0529 - 48 43 75 helios@heliosnieuwleusen.nl

Personal training

Jouw doel kan o.a. zijn: afvallen, of juist aankomen, sterker worden, gewoon lekkerder in je vel zitten of je sportpres- taties verbeteren. Onze Personal Trainers maken samen met jou een persoonlijk plan van aanpak, zodat jij makkelij- ker en effectiever jouw doelen kunt bereiken.

Over personal training bij Helios

Kom hier alles te weten over personal training bij helios

Ben jij op zoek naar die stok achter de deur en wil jij onder professionele begeleiding jouw doelen behalen? Je gaat aan de slag met 1 van onze personal trainers om jouw doel te halen.

Jouw doel kan o.a. zijn: afvallen, of juist aankomen, sterker worden, gewoon lekkerder in je vel zitten of je sportpres- taties verbeteren. Onze Personal Trainers maken samen met jou een persoonlijk plan van aanpak, zodat jij makkelij- ker en effectiever jouw doelen kunt bereiken.

Hou je ook wel van onderlinge uitdaging en een beetje gezelligheid tijdens het sporten, kies dan voor Duo Personal Training, scheelt ook nog eens in de kosten.

Met personal training zit je trouwens niet vast aan onze reguliere openingstijden. In afstemming met de personal trainer kunnen jouw personal trainingssessies ook buiten onze reguliere openingstijden plaatsvinden.

Personal training duurt vaak 1 uur. Afhankelijk van jouw doelen kan dit ook korter of langer zijn. Dit zal altijd met jou worden afgestemd samen met de personal trainer die jou begeleid.

Een greep uit ons personal training aanbod

Van persoonlijke begeleiding tot duo training en van personal training speciaal gericht op ondernemers tot personal training voor jouw gezin. Bij Helios is alles mogelijk!

Voor ondernemers


Jouw zakelijke succes verbeteren door mentaal en fysiek topfit te zijn? Het kan!

Met uitdagende en persoonlijke coaching! Een gezonde geest en een gezond lichaam vormen de basis van elke vitale ondernemer. Het zorgt er voor dat je stressloos naar het werk gaat omdat je tijdens het sporten een goede uitlaatklep hebt.

Personal training

Individueel of in duo's

Net even die stok achter de deur nodig? Schrijf je dan in voor personal training. Je kunt dit individueel doen of samen in de vorm van een duo training.

Ontmoet de personal trainers

Kom meer te weten over de personal trainers bij Helios

Ontdek ons overige aanbod

Voor iedereen een passend aanbod.

Wat onze klanten vinden van Bodybalance

Lees snel wat onze klanten vinden van de Bodybalance lessen!

  • Heerlijk bewegen op muziek!

"Vorig jaar begonnen wij aan ons Zumba avontuur. We gaan twee keer in de week naar Zumba en hebben altijd heel veel plezier tijdens de lessen. Vaak is het lachen, gieren en (letterlijk) brullen. Met elkaar maar ook met de hele groep. Ingrid zorgt voor een goede sfeer door middel van enthousiasme en gezelligheid. Mocht je iets niets lukken neemt ze ook gerust de tijd voor je om het duidelijk uit te leggen. Zumba is voor jong en oud. De huidige groep is nu ook erg gevarieerd qua leeftijd en dat maakt Zumba ook zo leuk. Iedereen doet mee op zijn of haar niveau en op zijn of haar kunnen. Je verbetert je lichaam en conditie aanzienlijk, daarom is dit voor ons de uitgelezen kans. Zumba betekend voor ons heel veel. Heerlijk het bewegen op muziek. We kijken elke week weer uit naar de lessen van Ingrid. Zumba is voor iedereen!"

Lobke en Silvia