Personal Training

Behaal onder professionele begeleiding jouw doelen

Een perfect op jouw afgestemd plan om je doelen te bereiken!

professionele begeleiding

Hoe werkt het

Je maakt kennis met jouw Personal Trainer. We doen een intake met weging en metingen om zo een startpunt te hebben. We stellen samen doelen op die haalbaar zijn en bepalen met een conditietest, waar je nu staat. Daarna gaan we in lessen van start, elke les wordt door jouw Personal trainer (PT) voorbereidt en zij of hij past deze steeds aan.

Tijdens Personal Training maken wij gebruik van apparatuur in de Fitness ruimte, de Functionzone en Spinning fietsen. Je zult merken dat elke les anders is, andere elementen bevat om specifieke spiergroepen te trainen. Dit maakt het leuk en verrassend.

Je kunt altijd starten met Personal training, ongeacht of je nu al lange tijd sport of niet. Je kunt kiezen voor enkele lessen of juist langdurig voor het behalen van een bepaald doel. Spreek dit door met jouw Personal Trainer. Hij/zij begeleidt jouw ook in dit proces. Na de intake kan hij/zij een inschatting maken wat jij nodig hebt.

Alle voordelen op een rij

Onderscheidende factoren

Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal plezier beleefd aan het personal trainings traject en dat je jouw gestelde doelen behaald. Hierbij bepaal jij bijvoorbeeld zelf op welke dag en welk tijdstip de personal trainingslessen jou het beste uitkomen.  

Aandacht voor jou
100%
Stimulering en begeleiding
100%
Gevarieerde trainingen
100%
Behalen van persoonlijke doelen
100%

Jouw mening telt!

Klantervaringen

Wij snappen natuurlijk dat het niet altijd even gemakkelijk is om de stap naar personal training te zetten. Daarom vinden wij het belangrijk dat al jouw vragen vooraf beantwoord zijn en je met een goed gevoel aan het traject kunt beginnen.

Om je een beetje op weg te helpen kun je via onderstaande knop de ervaringen van andere klanten lezen.

Voor ieder wat wils

Onze personal training trajecten

Small group PT

Behaal samen met anderen in een kleine groep jouw resultaten

1 op 1 begeleiding

1 op 1 professionele begeleiding voor optimaal resultaat

PT aanbiedingen

Bekijk hier alle scherpe aanbiedingen voor de personal training trajecten

Contactformulier

    Vragen? Je bent bij ons altijd welkom! Bel 0529 - 48 43 75

    Je kunt ons tijdens openingsuren telefonisch bereiken. Uiteraard kun je ons ook een mailtje sturen of een berichtje achterlaten via het contactformulier.

    Helios sport & performance