Burg. Backxlaan 175, 7711 AD Nieuwleusen 0529 - 48 43 75 helios@heliosnieuwleusen.nl

Personal training voor ondernemers

Jouw zakelijke succes verbeteren door mentaal en fysiek topfit te zijn? Het kan! Met uitdagende en persoonlijke coaching!

Jouw zakelijke succes verbeteren door mentaal en fysiek topfit te zijn

Een gezonde geest en een gezond lichaam vormen de basis van elke vitale ondernemer.
Het zorgt er voor dat je stressloos naar het werk gaat omdat je tijdens het sporten een goede uitlaatklep hebt.

Als ondernemer ga je voor je doel, je wilt presteren. Elke dag opnieuw, want je bent natuurlijk uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Het ondernemerschap vraagt veel van je lichaam en is vergelijkbaar met topsport. Maar Leef jij ook als een topsporter? Oftewel: heb jij de juiste focus op jezelf en je lichaam!

Door goed voor jezelf te zorgen en te luisteren naar je lichaam, stijgt jouw persoonlijke veerkracht. Daardoor ben je: productiever, minder gestrest, minder vaak ziek, minder vatbaar voor een burn-out, én je bent creatiever.

Jouw intrinsieke motivatie is afhankelijk van de vervulling van 3 natuurlijke basisbehoeften.

Deze 3 basisbehoeften zijn: competentie autonomie en verbondenheid.

• Competentie (de ervaring van effectiviteit en bekwaamheid) Wanneer deze behoefte bevredigd wordt, voel je je in staat om je met een activiteit bezig te houden en zie je kansen om je vaardigheden en kennis toe te passen en te ontwikkelen.

• Autonomie (de ervaring van vrijwilligheid en bereidheid) Wanneer deze behoefte bevredigd wordt, ervaar je een gevoel van integriteit en sta je achter je gedrag, je gedachten en je gevoelens.

• Verbondenheid (de ervaring van warmte, verbinding en zorg) Wanneer deze behoefte bevredigd wordt, voel je je verbonden met- en belangrijk voor anderen.

Wij gaan jou ondersteunen in het vervullen van jouw psychologische basisbehoeften en je krijgt antwoorden op wat dit voor jou betekend. JE LEERT HARD ONTSPANNEN!

Bij langdurige blootstelling aan werkstress, daalt de productie van verschillende hormonen en kom je in een hormonale disbalans met als gevolg b.v. minder goed slapen of geen zin meer in sex. Hard werken heb je waarschijnlijk niet hoeven leren, maar hard ontspannen....hoe doe je dat?

Als ondernemer is er altijd wat te doen, ben je altijd bezig en als je ontspant, gaat dat ten koste van de stapel werk die er al ligt en dus alleen maar groter wordt....of kan het anders?

In jouw training behandelen wij de volgende items:

• Slaapmanagement, oefen wat je overdag kunt doen om beter te kunnen inslapen, doorslapen en uitgerust wakker te worden.

• Stressmanagement, blijf rustig als het even tegen zit

• Timemanagement, krijg grip op je werk, rust in je hoofd en ga morgen slimmer werken dan vandaag

• Ademhaling, een goede en volledige ademhaling zorgt ervoor dat je lichaam en hersenen meer zuurstof ontvangen en jij je meer ontspannen voelt, fysiek en mentaal.

We gaan het ook met jou hebben over voeding, we kijken naar jouw behoefte aan vetten, koolhydraten en eiwitten maar we gaan veel verder dan dat. Een verfrissende uitleg op hoe jouw brandstof omgezet wordt in energie zal jou handvatten geven om jouw lichaam te voorzien van wat het nodig heeft.

Wij ondersteunen jou met het maximale uit jouw lijf en uit jouw dag te halen, en dus ook om jouw bedrijf succesvol te laten zijn. Dat je ook op lange termijn jouw passie houdt en de uitdagingen blijft zien. En we helpen je te focussen op wat jij écht belangrijk vindt in het leven.

Ga jij voor overzicht, structuur en rust, zowel zakelijk als privé, waardoor je productief en succesvol functioneert en zonder stress en getob, jouw (persoonlijke) doelen en resultaten haalt?

Meld je dan nu aan!
t.kg@heliosnieuwleusen.nl

Ontdek ons overige aanbod

Voor iedereen een passend aanbod.