Burg. Backxlaan 175, 7711 AD Nieuwleusen 0529 - 48 43 75 helios@heliosnieuwleusen.nl

Samen op weg naar resultaat

Persoonlijke en professionele begeleiding tijdens je workouts, daar gaan wij voor! Onze zeer ervaren groepslessen instructeurs helpen jou je doelen te halen. Wil je afvallen, een betere conditie of soepelere spieren? Met de ruimte keuze aan lessen is het allemaal mogelijk.

Doe mee met onze groepslessen en daag jezelf uit en blijf lekker in beweging o.l.v. gediplomeerde instructeurs en proef de leuke, gezellige en fijne sfeer

Onze groepslessen

Bij Helios bieden wij jou een gevarieerd aanbod aan groeplessen. Elke les wordt gegeven door een gediplomeerde instructeur en heeft een andere intensiteit en invulling, zodat jij voor jezelf kunt bepalen welke groepsles(sen) het beste bij jou past/passen. Je kunt uiteraard ook altijd eerst een proefles volgen zodat je een goed beeld krijgt wat de les inhoudt.

ClubJoy Yoga

ClubJoy Yoga is bedoeld voor iedereen die bewust wil werken aan een sterk en flexibel lichaam. Met ClubJoy Yoga werk je aan kracht, flexibiliteit, balans en interne rust.

Een sterke geest in een gezond en fit lichaam!

Bodyfit

Bodyfit is een actieve les waarbij gebruik wordt gemaakt van kleine gewichtjes. De bewegingen op muziek worden dan ook altijd in combinatie met de gewichtjes uitgevoerd. Op deze manier werk je aan het onderhouden en versterken van jouw spieren.

Bodyshape

Bodyshape is een gevarieerde groepsles om je spieren te versterken en calorieën te verbranden. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals barbell, dumbells, elastieken ed. Je kan zelf bepalen hoe intensief het is door je gewichten te verhogen.

Buik-Billen-Benen (BBB)

Deze les is speciaal ontwikkeld voor je buik billen benen. In slechts 55 minuten train je al deze ‘probleem’ gebieden met behulp van cardio en krachtoefeningen. Er wordt met verschillende materialen gewerkt zoals barbell en dumbells. Je verbrandt veel calorieën en tegelijkertijd wordt jouw lichaam strakker.

HIT strength

Dit is een explosieve, intensieve en interval training van 30 minuten, waarbij jij werkt aan kracht en uithoudingsvermogen. Jij bepaald zelf het aantal kilo’s die je aan de barbell doet. Ideaal als je snel wat lichaamsgewicht kwijt wilt. Om ongeveer iedere 12 weken wordt er een nieuwe les gemaakt.

Pilates

Het doel van Pilates is om je ‘core’, spieren rondom je buik/rug, te versterken. Leer tijdens deze les bewust bewegen. Je lichaam voelt daarna soepeler en je houding zal verbeteren. Ook wanneer je bijv. rugklachten hebt, kun je deze les volgen. De instructeur zal hier dan rekening mee houden.

Spinning

Een zeer intensieve les op de fiets voor degene die wil afvallen of conditie wil opdoen. Als je weinig tijd hebt om te sporten dan is deze les ideaal voor jou. Tijdens deze les kun je de uitdaging met jezelf aangaan of jouw eigen tempo bepalen.

Total body workout

Deze les is gemaakt voor diegene die van afwisseling houdt. De ene keer gebruik je steps, de andere keer aerobic stappen in combinatie met andere oefeningen. Je traint alle spiergroepen op lekkere muziek en na de les heb je een voldaan gevoel.

Zumba

Een fitnessprogramma waarbij er gedanst wordt op latijns amerikaanse muziek zoals merengue, reggaeton, salsa. Superleuk om te doen en een ideale manier om jouw conditie te verbeteren of om flink wat calorieën te verbranden.

Onze tarieven

Voor iedereen een passend abonnement.

Onbeperkt fitness + groepslessen

Jeugdabonnement tot 23 jaar

Onbeperkt
fitness en groepslessen

29,95
per 4 weken
 • - Altijd een op maat gemaakt fitnessschema
 • - Breed aanbod groepslessen
 • - Professionele begeleiding
 • - Grote fitnessruimte met veel apparaten en losse materialen
 • - Per maand opzegbaar

Jaarabonnement

Onbeperkt
fitness en groepslessen

42,50
per 4 weken
 • - Altijd een op maat gemaakt fitnessschema
 • - Breed aanbod groepslessen
 • - Professionele begeleiding
 • - Grote fitnessruimte
 • - Meld je aan voor een jaar en bespaar

Standaard abonnement

Onbeperkt
fitness en groepslessen

45
per 4 weken
 • - Altijd een op maat gemaakt fitnessschema
 • - Breed aanbod groepslessen
 • - Professionele begeleiding
 • - Grote fitnessruimte
 • - Dit abonnement is per maand opzegbaar

Ontdek ons overige aanbod

Voor iedereen een passend aanbod.