Burg. Backxlaan 175, 7711 AD Nieuwleusen 0529 - 48 43 75 helios@heliosnieuwleusen.nl

Maak kennis met Zinzino

Een unieke, synergetische formule om jouw lichaam van binnenuit in balans te brengen, te herstellen en te ondersteunen.

Wil jij weten hoe jij er qua gezondheid voor staat?

Een betere gezondheid is een actief proces. Zorg ervoor dat je in de gaten houdt hoe je ervoor staat door elke vier maanden een test te doen om uw gezondheidsplan aan te bepalen en aan te passen.

Zinzino is een zweeds bedrijf, opgericht in 2005 en waarbij de focus ligt op gezondheid. Zij bieden functionele voedingssupplementen van hoogwaardige kwaliteit, waarbij de aandacht gericht is op gezondheid, kwaliteit en milieu. Zinzino ontwikkelt al hun producten zelf en is gevestigd in het noorse Göteborg.
Voor meer informatie ga naar zinzino.com of zinzinotest.com

Ook verkopen wij de producten van Zinzino. Deze zijn bij Helios verkrijgbaar.

Interesse in deze producten of wil je een test afnemen? Mail dan naar m.borger@heliosnieuwleusen.nl

Welke testen hebben wij allemaal?

De balancetest
Rode bloedcellen in ons lichaam hebben een levensduur van 120 dagen en de gezondheid van onze  celmembranen wordt bepaald door onze voeding. Als we onze gewoontes veranderen en gezonde voeding, rijk aan Omega-3’s nemen, zien we na 120 dagen positieve veranderingen in onze celmembranen. Doe de balancetest om de Omega-6:3 balans in jouw lichaamte bepalen met een persoonlijke meting van de 11 essentiële vetzuren.

De Vitamine D test
De vitamine D bloedtest vertelt jou of de zon haar werk doet of dat je hulp nodig hebt om jouw essentiële vitamine D-niveaus te verbeteren. Vitamine D is een essentiële voedingsstof die bijdraagt aan een gezond immuunsysteem. Het helpt het lichaam om calcium op te nemen, botten en tanden, spierfuncties en celdeling te ondersteunen.

De bloedglucosetest
Wat als je inzicht kon krijgen in jouw gezondheidstoestand voor de toekomst, gebaseerd op het leven dat je vandaag leidt? Diabetes type 2 is een pandemie. Wij willen de weg wijzen naar zelfbewustzijn, empowerment en positieve actie.

Dat kan. Ontdek of jouw levensstijl duurzaam is of dat je nu in actie moet komen voor blijvende gezondheid. Ontvang een persoonlijke gezondheidsanalyse op basis van jouw huidige bloedsuikerspiegel op lange termijn en jouw levensstijlkeuzes.

Hoe werkt het?
Stap 1. Doe de HbA1c bloedtest. 

Stap 2.
Vul de vragenlijst in en evalueer het effect van jouw huidige voeding, lichaamsbeweging en algemene gewoonten.

Stap 3. Ontvang jouw algemene gezondheidsscore. Neem de leiding over jouw toekomst, begeleid door onze levensstijlbeoordeling met persoonlijke aanbevelingen.

Ontdek ons overige aanbod

Voor iedereen een passend aanbod.