Burg. Backxlaan 175, 7711 AD Nieuwleusen 0529 - 48 43 75 helios@heliosnieuwleusen.nl

Leefstijl coaching & voeding

Wil jij wat kilo’s kwijt of juist aankomen, meer spiermassa opbouwen of een betere leefstijl ontwikkelen? Dan kan onze gediplomeerde BGN voedingsconsulente jou helpen.

Over leefstijl coaching & voeding

Kom hier alles te weten over wat wij jou met leefstijl coaching & voeding kunnen bieden

Wil jij wat kilo’s kwijt of juist aankomen, meer spiermassa opbouwen of een betere leefstijl ontwikkelen? Dan kan onze gediplomeerde BGN voedingsconsulente jou helpen.

Een gezonde leefstijl is meer dan alleen voeding. Een gezond leven is de volledige toestand van lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn van een persoon. Maar wat houdt dit precies in? En wanneer leef je nou echt gezond? Gezond eten, bewegen, balans tussen werk en ontspanning, sociale contacten, emoties. Onze leefstijlcoach kan je hier in begeleiden.

Vergoeding via verzekering mogelijk
Verzekeringsmaatschappijen doen er alles aan om mensen gezond oud te laten worden, daarom wordt veelal een afvalcursus onder deskundige BGN begeleiding vergoed.

Ontmoet onze leefstijl coach & gewichtsconsulente

Kom meer te weten over onze leefstijl coach & gewichtsconsulente

Bekijk ons aanbod voor leefstijl coaching en voedingsbegeleiding

Wij bieden verschillende soorten begeleiding op het gebied van leefstijl coaching en voeding.

Wij hebben tal van cursussen, voedingsmenu’s en voedingsanalyses, voedingsadvies op maat en overige afvalbegeleiding waaruit jij kunt kiezen. Heb je specifieke wensen? Geen probleem! Neem dan contact op met onze voedingsconsulente José via j.borger@heliosnieuwleusen.nl

Bekijk middels de verschillende tabjes wat wij jou kunnen bieden!

Leefstijlprogramma gedragsverandering 6 maanden individueel of in een groep

Niet zomaar even wat kilootjes kwijt maar écht werken aan een betere leefstijl. Het is moeilijk om te starten met gezonder leven, laat staan volhouden. Met het leefstijlprogramma van 6 maanden ga je, na een uitgebreid intake gesprek, kleine stapjes zetten, die je inbouwt in jouw dagelijkse routine, en zo lang volhoudt.

12 weekse cursus afvallen individuele begeleiding

Wil je liever individueel begeleid worden naar het ontwikkelen van een nieuwe en gezonde leefstijl? Dan ga jij 12 weken lang onder deskundige begeleiding van onze BGN gewichtsconsulente José werken aan het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Je kunt ervoor kiezen om de cursus met of zonder sporten te volgen.

Leefstijlprogramma 6 maanden in groepsverband

Niet zomaar even wat kilootjes kwijt maar écht werken aan een betere leefstijl. Het is vaak al moeilijk om te starten met gezonder leven, laat staan volhouden. Maar met het leefstijlprogramma van 6 maanden ga je in een groep, na een uitgebreid intake gesprek, kleine stapjes zetten, die je inbouwt in de dagelijkse routine, en zo lang volhoudt. Na die 6 maanden heb je jezelf een nieuw leefpatroon aangeleerd en zul je niet meer terugvallen in je oude gewoontes.

12 weekse cursus sterker worden en spiermassa aankomen

12 weken lang ga jij samen in een groep onder deskundige begeleiding van onze BGN gewichtsconsulente José en een professioneel schema van onze personal trainer Thomas werken aan het sterker worden en het ontwikkelen van meer spiermassa, waarbij je tevens onbeperkt bij Helios in de fitnessruimte kunt sporten.

Leefstijlprogramma 6 maanden individueel

Niet zomaar even wat kilootjes kwijt maar écht werken aan een betere leefstijl. Het is vaak al moeilijk om te starten met gezonder leven, laat staan volhouden. Maar met het leefstijlprogramma van 6 maanden ga je individueel, na een uitgebreid intake gesprek, kleine stapjes zetten, die je inbouwt in de dagelijkse routine, en zo lang volhoudt. Na die 6 maanden heb je jezelf een nieuw leefpatroon aangeleerd en zul je niet meer terugvallen in je oude gewoontes.

12 weekse cursus afvallen begeleiding in groepsverband

Samen in een groep afvallen kan jou net dat extra duwtje in de rug geven en die stok achter de deur zijn naar het ontwikkelen van een nieuwe en gezonde leefstijl. Samen in een groep werk je 12 weken lang aan het ontwikkelen van een nieuwe en gezonde leefstijl onder deskundige BGN begeleiding van onze voedingsdeskundige José.

1-op-1 afvalbegeleiding voor 5 weken

Ben jij ook zo klaar met de overtollige kilo's? Een afvalcursus onder deskundige BGN begeleiding wordt via de zorgverzekeraar (deels) vergoed indien je aanvullend verzekerd bent. Dit omvat een 5 weekse cursus die bij Helios sport & performance op locatie plaatsvindt.

Kosten 124

1-op-1 afvalbegeleiding voor 10 weken

Ben jij ook zo klaar met de overtollige kilo's? Een afvalcursus onder deskundige BGN begeleiding wordt via de zorgverzekeraar (deels) vergoed indien je aanvullend verzekerd bent. Dit omvat een 10 weekse cursus die bij Helios sport & performance op locatie plaatsvindt.

Kosten 225

Online 1-op-1 afval begeleiding

Liever online begeleiding? Een afvalcursus onder deskundige BGN begeleiding wordt via de zorgverzekeraar (deels) vergoed indien je aanvullend verzekerd bent. Dit omvat een 10 weekse online cursus.

Kosten 199

Persoonlijk menu met intake en voedingsanalyse, meten en wegen + menu voor 1 week

Jij ontvangt van ons een persoonlijk menu gebaseerd op jouw persoonlijke intake. Tevens zullen wij voor aanvang gaat wegen en meten om zo het proces te monitoren.

Kosten 70

1x voedingsanalyse met voedingsadvies, wegen en meten

1x een analyse op jouw voedingspatroon inclusief 1x wegen en meten

Kosten 50

(Top)sporter dagmenu voor de wedstrijd

1x een dagmenu voor een wedstrijdag van onze gewichtsconsulente

Kosten 40

Vervolg voedingsconsult (enkel af te nemen indien je hebt deelgenomen aan een afval cursus)

Hierbij gaat het om een extra voedingsconsult wat je kunt afnemen indien je bij ons een afval cursus hebt gevolgd en toch graag nog een sparringsparter wilt hebben om op de goede weg te blijven. Onze voedingsdeskundige José helpt jou hierbij. Dit vervolg voedingsconsult is enkel af te nemen indien je bij ons een afval cursus hebt gevolgd.

Kosten 25

Onderhoudsabonnement

Stok achter de deur nodig? Met dit onderhoudsabonnement zorgen wij er samen voor dat jij de mooie resultaten vasthoudt! Ben je lid? Dan bieden wij jou voor € 10,- per maand die stok achter de deur d.m.v. de foodapp en het periodiek meten van jouw gewicht, vetpercentage en huidplooi. Voor niet-leden zijn de kosten € 15,- per maand.

Kosten 10 of 15 per maand

Supermarkt-safari

1x een les etiketten lezen in de supermarkt

Kosten 10

Huidplooimeting

1x een huidplooi meting

Kosten 10

Voedingsadvies op maat

Ben jij vanuit een bedrijf, vereniging of instelling op zoek naar voedingsadvies? Dan kunnen wij voor jou een advies op maat maken voor de begeleiding van (grote) groepen/teams. Neem hiervoor contact op met onze voedingsdeskundige José via j.borger@heliosnieuwleusen.nl

Ontdek ons aanbod

Voor iedereen een passend aanbod.

Vragen? Neem contact met ons op

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een vraag hebt over onze tarieven, ons aanbod of heel iets anders. Je kunt ons altijd even bellen of mailen. Langskomen mag uiteraard ook, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!