Burg. Backxlaan 175, 7711 AD Nieuwleusen 0529 - 48 43 75 helios@heliosnieuwleusen.nl

Leefstijlprogramma gedragsverandering 6 maanden individueel of in een groep

Niet zomaar even wat kilootjes kwijt maar écht werken aan een betere leefstijl. Het is moeilijk om te starten met gezonder leven, laat staan volhouden. Met het leefstijlprogramma van 6 maanden ga je, na een uitgebreid intake gesprek, kleine stapjes zetten, die je inbouwt in jouw dagelijkse routine, en zo lang volhoudt.

12 weekse cursus afvallen individuele begeleiding

Wil je liever individueel begeleid worden naar het ontwikkelen van een nieuwe en gezonde leefstijl? Dan ga jij 12 weken lang onder deskundige begeleiding van onze BGN gewichtsconsulente José werken aan het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Je kunt ervoor kiezen om de cursus met of zonder sporten te volgen.

Leefstijlprogramma 6 maanden in groepsverband

Niet zomaar even wat kilootjes kwijt maar écht werken aan een betere leefstijl. Het is vaak al moeilijk om te starten met gezonder leven, laat staan volhouden. Maar met het leefstijlprogramma van 6 maanden ga je in een groep, na een uitgebreid intake gesprek, kleine stapjes zetten, die je inbouwt in de dagelijkse routine, en zo lang volhoudt. Na die 6 maanden heb je jezelf een nieuw leefpatroon aangeleerd en zul je niet meer terugvallen in je oude gewoontes.

12 weekse cursus sterker worden en spiermassa aankomen

12 weken lang ga jij samen in een groep onder deskundige begeleiding van onze BGN gewichtsconsulente José en een professioneel schema van onze personal trainer Thomas werken aan het sterker worden en het ontwikkelen van meer spiermassa, waarbij je tevens onbeperkt bij Helios in de fitnessruimte kunt sporten.

Leefstijlprogramma 6 maanden individueel

Niet zomaar even wat kilootjes kwijt maar écht werken aan een betere leefstijl. Het is vaak al moeilijk om te starten met gezonder leven, laat staan volhouden. Maar met het leefstijlprogramma van 6 maanden ga je individueel, na een uitgebreid intake gesprek, kleine stapjes zetten, die je inbouwt in de dagelijkse routine, en zo lang volhoudt. Na die 6 maanden heb je jezelf een nieuw leefpatroon aangeleerd en zul je niet meer terugvallen in je oude gewoontes.

12 weekse cursus afvallen begeleiding in groepsverband

Samen in een groep afvallen kan jou net dat extra duwtje in de rug geven en die stok achter de deur zijn naar het ontwikkelen van een nieuwe en gezonde leefstijl. Samen in een groep werk je 12 weken lang aan het ontwikkelen van een nieuwe en gezonde leefstijl onder deskundige BGN begeleiding van onze voedingsdeskundige José.