Burg. Backxlaan 175, 7711 AD Nieuwleusen 0529 - 48 43 75 helios@heliosnieuwleusen.nl

Leefstijlprogramma gedragsverandering 6 maanden

In een groep of individueel. Individueel kun je vandaag nog starten!

Leefstijlprogramma gedragsverandering 6 maanden

Niet zomaar even wat kilootjes kwijt maar écht werken aan een betere leefstijl.

Het is vaak al moeilijk om te starten met gezonder leven, laat staan volhouden. Maar met het leefstijlprogramma van 6 maanden ga je, na een uitgebreid intake gesprek, kleine stapjes zetten, die je inbouwt in jouw dagelijkse routine, en zo lang volhoudt. Na die 6 maanden heb jij jezelf een nieuw leefpatroon aangeleerd en zul je niet meer terugvallen in je oude gewoontes.

Tijdens het leefstijlprogramma ga je in kleine stapjes je eetpatroon veranderen. Ook kijk ik (José) samen met jouw naar wat je kunt veranderen in je gedrag om zo bij jouw gewenste doel te komen. Het is gemakkelijker jouw gedrag te beïnvloeden dan je resultaat, resultaat komt dan later. Ik help je concrete doelen stellen, duidelijke doelen die je gaan helpen. Bijvoorbeeld: ‘Op dinsdag en donderdag ga ik direct uit mijn werk een vast rondje wandelen’. i.p.v. ‘Ik ga meer bewegen’. Je leert veel over gezond eten en een gezond gewicht maar ook over bewegen, sporten, slapen, ontspanning, omgaan met stress, je energiebalans en over het aanleren en volhouden van gezonde gewoontes.

12 (groeps)gesprekken zijn inbegrepen in het 6 maanden programma. Tussen de bijeenkomsten door ga je zelf actief aan de slag. We houder er rekening mee dat doelen aanpassen niet op alle dagen even gemakkelijk is. We Beginnen met de makkelijkere dagen. Je lichaam vindt veel eten en drinken en weinig bewegen van nature prettig, dus het vraagt zeker om wat inspanning. Dit kost tijd. Het effect van gezond leven zie je vaak pas na een langere periode. Het is soms lastig om de motivatie waarmee je start, ook vol te houden. Ik help je ook als je een wat mindere dag of periode hebt of als je denkt dat het allemaal geen nut heeft. Ik zal je helpen vol te houden! Veranderen van gedrag is een kwestie van vallen en opstaan. Het gaat jou écht lukken met ons leefstijlprogramma van 6 maanden.

Ben je klaar om je door mij te laten begeleiden om een gezonde leefstijl te bereiken en te behouden? Mail dan nu: j.borger@heliosnieuwleusen.nl

Als je aanvullend verzekerd bent kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van je zorgverzekeraar.

Ontdek onze overige programma's en cursussen

Voor iedereen een passend aanbod.

Leefstijlprogramma gedragsverandering 6 maanden individueel of in een groep

Niet zomaar even wat kilootjes kwijt maar écht werken aan een betere leefstijl. Het is moeilijk om te starten met gezonder leven, laat staan volhouden. Met het leefstijlprogramma van 6 maanden ga je, na een uitgebreid intake gesprek, kleine stapjes zetten, die je inbouwt in jouw dagelijkse routine, en zo lang volhoudt.

12 weekse cursus afvallen individuele begeleiding

Wil je liever individueel begeleid worden naar het ontwikkelen van een nieuwe en gezonde leefstijl? Dan ga jij 12 weken lang onder deskundige begeleiding van onze BGN gewichtsconsulente José werken aan het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Je kunt ervoor kiezen om de cursus met of zonder sporten te volgen.

Leefstijlprogramma 6 maanden in groepsverband

Niet zomaar even wat kilootjes kwijt maar écht werken aan een betere leefstijl. Het is vaak al moeilijk om te starten met gezonder leven, laat staan volhouden. Maar met het leefstijlprogramma van 6 maanden ga je in een groep, na een uitgebreid intake gesprek, kleine stapjes zetten, die je inbouwt in de dagelijkse routine, en zo lang volhoudt. Na die 6 maanden heb je jezelf een nieuw leefpatroon aangeleerd en zul je niet meer terugvallen in je oude gewoontes.

12 weekse cursus sterker worden en spiermassa aankomen

12 weken lang ga jij samen in een groep onder deskundige begeleiding van onze BGN gewichtsconsulente José en een professioneel schema van onze personal trainer Thomas werken aan het sterker worden en het ontwikkelen van meer spiermassa, waarbij je tevens onbeperkt bij Helios in de fitnessruimte kunt sporten.

Leefstijlprogramma 6 maanden individueel

Niet zomaar even wat kilootjes kwijt maar écht werken aan een betere leefstijl. Het is vaak al moeilijk om te starten met gezonder leven, laat staan volhouden. Maar met het leefstijlprogramma van 6 maanden ga je individueel, na een uitgebreid intake gesprek, kleine stapjes zetten, die je inbouwt in de dagelijkse routine, en zo lang volhoudt. Na die 6 maanden heb je jezelf een nieuw leefpatroon aangeleerd en zul je niet meer terugvallen in je oude gewoontes.

12 weekse cursus afvallen begeleiding in groepsverband

Samen in een groep afvallen kan jou net dat extra duwtje in de rug geven en die stok achter de deur zijn naar het ontwikkelen van een nieuwe en gezonde leefstijl. Samen in een groep werk je 12 weken lang aan het ontwikkelen van een nieuwe en gezonde leefstijl onder deskundige BGN begeleiding van onze voedingsdeskundige José.

Ontdek ons overige aanbod

Voor iedereen een passend aanbod.