Burg. Backxlaan 175, 7711 AD Nieuwleusen 0529 - 48 43 75 helios@heliosnieuwleusen.nl

Leefstijlprogramma 6 maanden in groepsverband

Niet zomaar even wat kilootjes kwijt maar écht werken aan een betere leefstijl.

Leefstijlprogramma 6 maanden in groepsverband

Niet zomaar even wat kilootjes kwijt maar écht werken aan een betere leefstijl.

Het is vaak al moeilijk om te starten met gezonder leven, laat staan volhouden. Maar met het leefstijlprogramma van 6 maanden ga je, na een uitgebreid intake gesprek, kleine stapjes zetten, die je inbouwt in de dagelijkse routine, en zo lang volhoudt. Na die 6 maanden heb je jezelf een nieuw leefpatroon aangeleerd en zul je niet meer terugvallen in je oude gewoontes.

Tijdens het leefstijlprogramma ga je in kleine stapjes je eetpatroon veranderen. Ook kijk ik samen met jouw naar wat je kunt veranderen in je gedrag om zo bij jouw gewenste doel te komen. Het is gemakkelijker jouw gedrag te beïnvloeden dan je resultaat, resultaat komt dan later. Ik help je concrete doelen stellen, duidelijke doelen die je gaan helpen. Bijvoorbeeld: ‘Op dinsdag en donderdag ga ik direct uit mijn werk een vast rondje wandelen’. i.p.v. ‘Ik ga meer bewegen’. Je leert veel over gezond eten en een gezond gewicht maar ook over bewegen, sporten, slapen, ontspanning, omgaan met stress, je energiebalans en over het aanleren en volhouden van gezonde gewoontes.

12 groepsgesprekken zijn inbegrepen in het 6 maanden programma. Tussen de bijeenkomsten door ga je zelf actief aan de slag. We houder er rekening mee dat doelen aanpassen niet op alle dagen even gemakkelijk is. We Beginnen met de makkelijkere dagen. Je lichaam vindt veel eten en drinken en weinig bewegen van nature prettig, dus het vraagt zeker om wat inspanning. Dit kost tijd. Het effect van gezond leven zie je vaak pas na een langere periode. Het is soms lastig om de motivatie waarmee je start, ook vol te houden. Ik help je ook als je een wat mindere dag of periode hebt of als je denkt dat het allemaal geen nut heeft. Ik zal je helpen vol te houden! Veranderen van gedrag is een kwestie van vallen en opstaan. Het gaat jou écht lukken met onze nieuwe leefstijlprogramma van 6 maanden.

Informatie: ma. 9 jan. om 20 uur.
Start programma: ma. 23 januari

Kosten
80,- per maand

Wat zit in deze cursus inbegrepen
* Gratis informatie gesprek
* Intake gesprek met wegen en meten
* Persoonlijke weekmenu’s
* Werken met de Helios Foodapp en advies daarop
* Supermarktsafari
* 12 consulten over voeding, ontspanning, slaap, bewegen, gedragsverandering
* Sporten 2x per week

Indien wenselijk ook i.c.m. glucosetesten Als je aanvullend verzekerd bent kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van je zorgverzekeraar.

Ben je klaar om je door mij te laten begeleiden om een gezonde leefstijl te bereiken en te behouden?

Ontdek ons aanbod

Voor iedereen een passend aanbod.

Vragen? Neem contact met ons op

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een vraag hebt over onze tarieven, ons aanbod of heel iets anders. Je kunt ons altijd even bellen of mailen. Langskomen mag uiteraard ook, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!