Burg. Backxlaan 175, 7711 AD Nieuwleusen 0529 - 48 43 75 helios@heliosnieuwleusen.nl

Onze huisregels

Iedereen is welkom bij ons en wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Om te zorgen dat iedereen zicht thuis voelt en ook thuis blijft voelen, hebben wij een aantal huisregels opgesteld.

Roken en het gebruik van alcohol/verdovende middelen
Het is niet toegestaan om bij Helios te roken, alcohol te consumeren of verdovende middelen te gebruiken. In de trainingszalen mag uitsluitend een drinkfles gevuld met water of sportdrank worden gebruikt.

Spierversterkende/stimulerende middelen
Het gebruik c.q. de handel van spierversterkende en/of stimulerende middelen is niet toegestaan. Al bij enige verdenking op het gebruik van illegale spierversterkende en/of stimulerende middelen wordt de toegang direct ontzegd, zonder restitutie van het lidmaatschapsgeld.

Handdoek
Het gebruik van een schone handdoek tijdens de training is verplicht.

Sportschoenen
In de fitnessruimte dient men sportschoenen te gebruiken. Het gebruik van buitenschoenen is niet toegestaan.

Sportkleding
Het dragen van voorgeschreven sportkleding is verplicht. Gerafelde, gescheurde of onwelriekende kleding is niet toegestaan. Voor heren zijn shirts met korte of lange mouw en/of nette mouwloze shirts verplicht. Een ontbloot bovenlichaam is niet toegestaan. In de trainingsruimte dient men binnenschoenen en schone, correcte sportkleding te dragen. Het dragen van kleding met aanstootgevende teksten of logo’s is ook niet toegestaan. Men volgt daarnaast altijd de kledingaanwijzingen van het Helios personeel op.

Parkeren
Bij het parkeren en lopen in en om het pand en in de nabije omgeving mag geen overlast worden veroorzaakt voor omliggende woningen. Let goed op waar wel en niet geparkeerd mag worden. Fietsen mogen uitsluitend gestald worden in de daarvoor bestemde fietsenstalling.

Fitnessruimte
Na gebruik van een apparaat dient deze gereinigd te worden met je handdoek of met daarvoor bestemd papier. Gewichten en andere trainingsattributen dienen na gebruik rustig te worden terug gelegd. Men dient de andere gasten altijd met respect te behandelen en niet lastig te vallen.

Lockers
Het is aan te raden om waardevolle spullen tijdens de training in een gratis locker op te bergen. Het is niet toegestaan tassen, jassen of andere kledingstukken mee te nemen in de trainingsruimten. Deze dienen te worden achtergelaten in de kleedkamer en/of de gratis lockers. Na sluitingstijd worden alle lockers opengemaakt voor de schoonmaak. Je kunt geen aanspraak maken op gebruik van een locker na sluitingstijd.

Diefstal
Helios kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van het lid. Tevens zullen wij na constatering van het moedwillig schade aanbrengen bij Helios of bij diefstal direct aangifte doen bij de politie.

Helios behoudt zich het recht voor om de huisregels te wijzigen.