Huisregels

Huisregels Helios Sport & Performance

Roken/consumpties

Het is niet toegestaan te roken en alcohol/drugs te gebruiken binnen Helios. In de trainingszalen mag uitsluitend een bidon, gevuld met water of sportdrank worden gebruikt.


Spierversterkende/stimulerende middelen

Het gebruik c.q. de handel van spierversterkende en/of stimulerende middelen is niet toegestaan. Al bij enige verdenking op het gebruik van illegale spierversterkende en/of stimulerende middelen wordt de toegang direct ontzegd, zonder restitutie van het lidmaatschapsgeld.


Handdoek

Het gebruik van een schone handdoek tijdens de training is verplicht! 


Sportschoenen

In de fitnessruimte dient men sportschoenen te gebruiken. Het gebruik van buitenschoenen is verboden.


Sportkleding

Het dragen van voorgeschreven sportkleding is verplicht. Gerafelde, gescheurde of onwelriekende kleding is niet toegestaan. Voor heren zijn shirts met korte of lange mouw en/of nette haltershirts verplicht. Een ontbloot bovenlichaam is niet toegestaan. In de trainingsruimte dient men binnenschoenen en schone, correcte sportkleding te dragen. Het dragen van kleding met aanstootgevende tekst is ook niet toegestaan. Het dragen van kleding met daarop reclame van concurrerende bedrijven/instanties is niet toegestaan. Men volgt altijd de kledingaanwijzingen van het Helios personeel op.

Magnesium

Het is niet toegestaan om magnesium poeder of vloeibare magnesium te gebruiken in de fitnessruimte. Magnesium is enkel bedoeld voor het gebruik in de functionzone


Parkeren

Bij het parkeren en lopen in en om het pand en in de nabije omgeving mag geen overlast worden veroorzaakt voor omliggende woningen. Let goed op waar wel en niet geparkeerd mag worden. Fietsen mogen uitsluitend gestald worden in de daarvoor bestemde fietsenstalling.


Fitnessruimte

Na gebruik van een apparaat dient deze gereinigd te worden met je handdoek of met daarvoor bestemd papier. Gewichten en andere trainingsattributen dienen na gebruik rustig te worden terug gelegd. Men dient de andere gasten altijd met respect te behandelen en niet lastig te vallen.


Lockers

Het is aan te raden om waardevolle spullen tijdens de training in een gratis locker op te bergen. Het is niet toegestaan tassen, jassen of andere kledingstukken mee te nemen in de trainingsruimten. Deze dienen te worden achtergelaten in de kleedkamer en/of de gratis lockers. Na sluitingstijd worden alle lockers opengemaakt voor de schoonmaak. Je kunt geen aanspraak maken op gebruik van een locker na sluitingstijd.

Diefstal

Helios kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van het lid. Tevens zullen wij na constatering van het moedwillig schade aanbrengen bij Helios of bij diefstal direct aangifte doen bij de politie.

Helios behoudt zich het recht voor om de huisregels te wijzigen.

Contactformulier

    Vragen? Je bent bij ons altijd welkom! Bel 0529 - 48 43 75

    Telefonisch zijn we tijdens onderstaande openingstijden bereikbaar. Via Email kun je ons 24/7 bereiken! 

    Helios sport & performance