Burg. Backxlaan 175, 7711 AD Nieuwleusen 0529 - 48 43 75 helios@heliosnieuwleusen.nl

12 weekse cursus afvallen

Iedereen is welkom bij ons en wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Om te zorgen dat iedereen zicht thuis voelt en ook thuis blijft voelen, hebben wij een aantal huisregels opgesteld.

Informatieavond: dinsdag 13 september om 20:00 uur

Start van de cursus: 27 September

Opgeven of vragen? Mail naar: j.borger@heliosnieuwleusen.nl

Vergoeding: Ben je aanvullend verzekerd dan is een vergoeding via je zorgverzekering mogelijk.

Afvallen en toch lekker eten? Dat kan!

Gezond eten, op tijd naar bed en veel bewegen. Als het je lukt om gezond te leven, merk je dat: je zit goed in je vel en voelt je energiek. Alle reden dus om daar mee door te gaan. Maar toch kan er soms de klad in komen. Als het druk is op je werk, als je veel feestjes en etentjes hebt, als je stress hebt, op vakantie bent geweest of om wat voor reden dan ook.
De eerste stap is dan om eerlijk te zijn tegen jezelf. Het gaat niet zoals je wilt en waarschijnlijk voel je je ook slap en vermoeid. Je moet in actie komen om dat te veranderen. Maar hoe?!

Ontdek het met onze 12 weekse cursus afvallen/fit worden (in groepsverband)
Kom op je streefgewicht met persoonlijke coaching van José, de Helios foodapp en/of complete weekmenu’s van bodysupport.

Wat anderen zeggen over de cursus.

Stok achter de deur!

“José was voor mij ‘de stok achter de deur’ door haar hield ik het gemakkelijk vol, én met het gewenste resultaat”.

Persoonlijk contact

“De wekelijkse bijeenkomst vond ik prettig omdat ik daar alle vragen kon stellen die ik had, dat persoonlijke contact was voor mij een extra motivatie”.

Lekker blijven eten

“Ik merkte dat ik vooral gewoon lekker kon blijven eten en ook best veel”

Van "lege" producten naar voedingrijke producten

“Voorheen at ik veel witte rijst en witte pasta’s maar José heeft mij tips gegeven hoe een gerecht met vezelrijke producten heel lekker kan zijn”

Oude gewoontes doorbroken

“Ik ben 10 kg afgevallen in 12 weken en voel me nu heel fit, ik val niet meer terug in mijn oude eetpatroon en dat maakt dat ik me fit blijf voelen”

Lekker fit!

“Ik koos voor deze cursus vanwege de tekst ‘Afvallen en Fit worden’, dat Fit worden sprak mij erg aan, nu begrijp ik dat Fit voelen gepaard gaat met gezond eten”.

Een echte aanrader!

“De cursus van José raad ik zeker aan!”