Burg. Backxlaan 175, 7711 AD Nieuwleusen 0529 - 48 43 75 helios@heliosnieuwleusen.nl

Boksfit

Deze zeer intensieve workout met boxtechnieken en trainingsmethoden zorgt voor veel voldoening.

Over de boksfit lessen

Kom hier alles te weten over onze boksfit lessen

Leef je helemaal uit in de bokslessen op een kickbag.
In deze workout gebruik je jouw hele lichaam. De krachtige bewegingen van de armen worden afgewisseld met het lichtvoetig heen en weer gaan van de benen.

Deze zeer intensieve workout met boxtechnieken en trainingsmethoden zorgt voor veel voldoening.
Tijdens het boksen heb je de focus helemaal bij de training en dus kun je even lekker je hoofd leeg maken. Wat resulteert in minder stress.

Doordat je helemaal tot het uiterste wordt gedreven in een bokstraining daag je je lichaam ook maximaal uit. Hierdoor wordt je bloedsomloop gestimuleerd en gaat er meer zuurstof naar je hersenen - wat weer zorgt voor meer concentratie.

Een fijne bijkomstigheid, er komen heel wat endorfines (gelukshormoon) vrij, waardoor je je achteraf veel vrolijker voelt.

– Bokshandschoenen (verkrijgbaar bij Helios)
- Handdoek

De les duurt ongeveer 45 minuten

Ontmoet de instructeur

Kom meer te weten over de instructeurs bij Helios

Wat onze klanten vinden van Bodybalance

Lees snel wat onze klanten vinden van de Bodybalance lessen!

  • Heerlijk bewegen op muziek!

"Vorig jaar begonnen wij aan ons Zumba avontuur. We gaan twee keer in de week naar Zumba en hebben altijd heel veel plezier tijdens de lessen. Vaak is het lachen, gieren en (letterlijk) brullen. Met elkaar maar ook met de hele groep. Ingrid zorgt voor een goede sfeer door middel van enthousiasme en gezelligheid. Mocht je iets niets lukken neemt ze ook gerust de tijd voor je om het duidelijk uit te leggen. Zumba is voor jong en oud. De huidige groep is nu ook erg gevarieerd qua leeftijd en dat maakt Zumba ook zo leuk. Iedereen doet mee op zijn of haar niveau en op zijn of haar kunnen. Je verbetert je lichaam en conditie aanzienlijk, daarom is dit voor ons de uitgelezen kans. Zumba betekend voor ons heel veel. Heerlijk het bewegen op muziek. We kijken elke week weer uit naar de lessen van Ingrid. Zumba is voor iedereen!"

Lobke en Silvia

Onze Small Group lessen

Persoonlijke aandacht, kleinere groepen en exclusieve lessen. Dat is wat onze Small Group lessen kenmerkt. Met maximaal 8-10 deelnemers per les (afhankelijk van de les) ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en techniekcoaching. De trainers die deze lessen geven hebben zich gespecialiseerd in deze les. Small Group Training is een training onder begeleiding van een Personal trainer.

De workout is een les tussen PT en een groepsles in. Deze lessen zitten vol afwisseling! Elke les is dan ook iedere keer weer anders. Je traint je hele lichaam en maakt gebruik van verschillende materialen in de function zone zoals barbells, dumbbels, elastieken, slam ballen, power sled. Je traint in deze les zowel krachts als conditie en alle spiergroepen komen aan bod.

Duur van de lessen: 45 minuten

Core stability

Core stability staat voor rompstabiliteit en speelt een belangrijke rol in het voorkomen van blessures, het verbeteren van sportprestaties en een betere lichaamshouding. Wanneer we het hebben over een core, gaat het over de rug-, buik-, bil- en heupspieren.

Big Five

Onze Big Five lessen zijn geschikt voor iedereen die sterker wil worden. Instappen kan op ieder niveau. De BigFive lessen zijn ook zeer geschikt voor jou als je daarnaast een andere sport beoefend maar je ook graag aan krachttraining wilt doen.

Boksfit

Leef je helemaal uit in de bokslessen op een kickbag. De krachtige bewegingen van de armen worden afgewisseld met het lichtvoetig heen en weer gaan van de benen. Deze zeer intensieve workout met boxtechnieken en trainingsmethoden zorgt voor veel voldoening.

Ontdek ons overige aanbod

Voor iedereen een passend aanbod.

Vragen? Neem contact met ons op

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een vraag hebt over onze tarieven, ons aanbod of heel iets anders. Je kunt ons altijd even bellen of mailen. Langskomen mag uiteraard ook, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!