Burg. Backxlaan 175, 7711 AD Nieuwleusen 0529 - 48 43 75 helios@heliosnieuwleusen.nl

Doe mee met bodyshape!

Versterk jouw spieren en geef jouw verbranding een boost

Over de bodyshape lessen

Kom hier alles te weten over onze bodyshape lessen

Bodyshape is een gevarieerde groepsles om je spieren te versterken en calorieën te verbranden. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals barbell, dumbells, elastieken ed. Je kan zelf bepalen hoe intensief het is door je gewichten te verhogen.

– Goede sportschoenen
– Een handdoek
– Bidon

De les duurt ongeveer 1 uur

Ontmoet de instructeur

Kom meer te weten over de instructeurs bij Helios

Wat onze klanten vinden van bodyfit

Lees snel wat onze klanten vinden van de bodyfit lessen!

  • Heerlijk bewegen op muziek!

"Vorig jaar begonnen wij aan ons Zumba avontuur. We gaan twee keer in de week naar Zumba en hebben altijd heel veel plezier tijdens de lessen. Vaak is het lachen, gieren en (letterlijk) brullen. Met elkaar maar ook met de hele groep. Ingrid zorgt voor een goede sfeer door middel van enthousiasme en gezelligheid. Mocht je iets niets lukken neemt ze ook gerust de tijd voor je om het duidelijk uit te leggen. Zumba is voor jong en oud. De huidige groep is nu ook erg gevarieerd qua leeftijd en dat maakt Zumba ook zo leuk. Iedereen doet mee op zijn of haar niveau en op zijn of haar kunnen. Je verbetert je lichaam en conditie aanzienlijk, daarom is dit voor ons de uitgelezen kans. Zumba betekend voor ons heel veel. Heerlijk het bewegen op muziek. We kijken elke week weer uit naar de lessen van Ingrid. Zumba is voor iedereen!"

Lobke en Silvia

Onze groepslessen

Bij Helios bieden wij jou een gevarieerd aanbod aan groeplessen. Elke les wordt gegeven door een gediplomeerde instructeur en heeft een andere intensiteit en invulling, zodat jij voor jezelf kunt bepalen welke groepsles(sen) het beste bij jou past/passen. Je kunt uiteraard ook altijd eerst een proefles volgen zodat je een goed beeld krijgt wat de les inhoudt.

ClubJoy Yoga

ClubJoy Yoga is bedoeld voor iedereen die bewust wil werken aan een sterk en flexibel lichaam. Met ClubJoy Yoga werk je aan kracht, flexibiliteit, balans en interne rust.

Een sterke geest in een gezond en fit lichaam!

Bodyfit

Bodyfit is een actieve les waarbij gebruik wordt gemaakt van kleine gewichtjes. De bewegingen op muziek worden dan ook altijd in combinatie met de gewichtjes uitgevoerd. Op deze manier werk je aan het onderhouden en versterken van jouw spieren.

Bodyshape

Bodyshape is een gevarieerde groepsles om je spieren te versterken en calorieën te verbranden. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals barbell, dumbells, elastieken ed. Je kan zelf bepalen hoe intensief het is door je gewichten te verhogen.

Buik-Billen-Benen (BBB)

Deze les is speciaal ontwikkeld voor je buik billen benen. In slechts 55 minuten train je al deze ‘probleem’ gebieden met behulp van cardio en krachtoefeningen. Er wordt met verschillende materialen gewerkt zoals barbell en dumbells. Je verbrandt veel calorieën en tegelijkertijd wordt jouw lichaam strakker.

HIT strength

Dit is een explosieve, intensieve en interval training van 30 minuten, waarbij jij werkt aan kracht en uithoudingsvermogen. Jij bepaald zelf het aantal kilo’s die je aan de barbell doet. Ideaal als je snel wat lichaamsgewicht kwijt wilt. Om ongeveer iedere 12 weken wordt er een nieuwe les gemaakt.

Pilates

Het doel van Pilates is om je ‘core’, spieren rondom je buik/rug, te versterken. Leer tijdens deze les bewust bewegen. Je lichaam voelt daarna soepeler en je houding zal verbeteren. Ook wanneer je bijv. rugklachten hebt, kun je deze les volgen. De instructeur zal hier dan rekening mee houden.

Spinning

Een zeer intensieve les op de fiets voor degene die wil afvallen of conditie wil opdoen. Als je weinig tijd hebt om te sporten dan is deze les ideaal voor jou. Tijdens deze les kun je de uitdaging met jezelf aangaan of jouw eigen tempo bepalen.

Total body workout

Deze les is gemaakt voor diegene die van afwisseling houdt. De ene keer gebruik je steps, de andere keer aerobic stappen in combinatie met andere oefeningen. Je traint alle spiergroepen op lekkere muziek en na de les heb je een voldaan gevoel.

Zumba

Een fitnessprogramma waarbij er gedanst wordt op latijns amerikaanse muziek zoals merengue, reggaeton, salsa. Superleuk om te doen en een ideale manier om jouw conditie te verbeteren of om flink wat calorieën te verbranden.

Ontdek ons overige aanbod

Voor iedereen een passend aanbod.

Vragen? Neem contact met ons op

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een vraag hebt over onze tarieven, ons aanbod of heel iets anders. Je kunt ons altijd even bellen of mailen. Langskomen mag uiteraard ook, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!