Burg. Backxlaan 175, 7711 AD Nieuwleusen 0529 - 48 43 75 helios@heliosnieuwleusen.nl

Big five

Onze Big Five lessen zijn geschikt voor iedereen die sterker wil worden.

Over de Big five lessen

Kom hier alles te weten over onze Big five lessen

Onze Big Five lessen zijn geschikt voor iedereen die sterker wil worden. Instappen kan op ieder niveau. De trainer daagt je uit om het maximale uit je workout te halen maar je volgt je eigen temp. De BigFive lessen zijn ook zeer geschikt voor jou als je daarnaast een andere sport beoefend maar je ook graag aan krachttraining wilt doen.

Ondanks dat de Big Five training uit vijf oefeningen betaat wordt iedere spier in je lichaam aangesproken. De squat, deadlift, benchpress, pull-up en military press zijn namelijk zogenaamde compound oefeningen. Compound oefeningen, ook wel samengestelde oefeningen genoemd zijn oefeningen waarbij een of meerdere spieren worden gebruikt welke over meerdere gewrichten lopen. Compound oefeningen vereisen veel coördinatie en stabilisatie van jouw spieren om de bewegingen goed uit te kunnen voeren. Dit zorgt voor een trainingsprikkel wat resulteert in een effectieve training.

Deze manier van trainen zorgt voor maximale spieropbouw. Je zult merken dat je in korte tijd grote stappen kunt maken.
De trainer zet iedere maand weer een ander leuk en uitdagend circuit neer met oefeningen waar jouw hele lichaam van profiteert.

- Bidon
- Handdoek

De les duurt ongeveer 45 minuten

Ontmoet de instructeurs

Kom meer te weten over de personal trainers bij Helios

Ontdek ons overige aanbod

Voor iedereen een passend aanbod.

Vragen? Neem contact met ons op

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een vraag hebt over onze tarieven, ons aanbod of heel iets anders. Je kunt ons altijd even bellen of mailen. Langskomen mag uiteraard ook, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!