Small group Personal Training

Behaal je doelen samen met anderen

Sport samen met een kleine groep en behaal samen het gewenste resultaat!

Small group Personal training

Hoe werkt het

Je maakt kennis met jouw Personal Trainer. In een kleine groep doen wij de intake met weging en metingen om zo een startpunt te hebben. We stellen samen doelen op die haalbaar zijn en bepalen met een conditietest waar je nu staat. Daarna gaan de lessen van start, elke les wordt door jouw Personal Trainer voorbereidt en zorgt ervoor dat iedereen in de groep werkt aan zijn of haar persoonlijk doel.

Samen trainen is erg leuk, we doen dit in de Functionzone en soms maken we een uitstapje naar een van de andere zalen. Je zult merken dat elke les anders is, je krijgt volop aandacht en traint samen.

Je kunt je opgeven voor de small group personal training of samen met jouw eigen groep van maximaal 4 personen een small group starten. 

Alle voordelen op een rij

Onderscheidende factoren

Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal plezier beleefd aan het Small Group Personal Trainingstraject en dat je jouw gestelde doelen behaald. Hierbij bepaal jij bijvoorbeeld zelf op welke dag en welk tijdstip de personal trainingslessen jou het beste uitkomen.  

Aandacht voor jou
100%
Samen sporten met anderen
100%
Stimulering en begeleiding
100%
Gevarieerde trainingen
100%
Behalen van persoonlijke doelen
100%

Jouw mening telt!

Klantervaringen

Wij snappen natuurlijk dat het niet altijd even gemakkelijk is om de stap naar personal training te zetten. Daarom vinden wij het belangrijk dat al jouw vragen vooraf beantwoord zijn en je met een goed gevoel aan het traject kunt beginnen.

Om je een beetje op weg te helpen kun je via onderstaande knop de ervaringen van andere deelnemers aan het personal trainingstraject lezen.

Voor ieder wat wils

Onze andere personal training trajecten

PT 1 op 1 begeleiding

Jouw eigen personal trainer.

Muscle Shape program

Het perfecte programma voor meer spieropbouw.

PT aanbiedingen

Lorem ipsum dolor sit orot amet, cons ctetur atrd piing elit.​

Contactformulier

    Vragen? Je bent bij ons altijd welkom! Bel 0529 - 48 43 75

    Je kunt ons tijdens openingsuren telefonisch bereiken. Uiteraard kun je ons ook een mailtje sturen of een berichtje achterlaten via het contactformulier.